Bugün - 27 Nisan 2024 Cumartesi
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu evinde ağırladığı Şile Yıldızspor'u 4-0 mağlup ederek iki haftanın ardından 3 puanla tanıştı. Kırmızı Şeytanlara 3 puanı getiren golleri Ferhan Evren, Erdem Onur Beytaş, Tunç Behram ve Mehmet Sefa Etöz attı.

Spor Haberi - 13 Nisan 2023 Perşembe - 12:00
TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu evinde ağırladığı Şile Yıldızspor'u 4-0 mağlup ederek iki haftanın ardından 3 puanla tanıştı. Kırmızı Şeytanlara 3 puanı getiren golleri Ferhan Evren, Erdem Onur Beytaş, Tunç Behram ve Mehmet Sefa Etöz attı.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

TFF 3. Lig 1. Grupta 28. haftasında Yeni Mersin İdman Yurdu ile Şile Yıldızspor karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan kırmızı lacivertliler rakibini 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Mersin Stadyumunda oynan maça her iki takımda tutuk başladı. Maçın 25. Dakikasında Mersin İdman Yurdu gole yaklaştı. Erdem Onur Beytaş'ın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Tunç Behram topa vurmakta geç kalınca savunma araya girdi. Rakip kalede baskısını artıran İdman Yurdu 27. Dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Chris David'in ortasına iyi yükselen Alper'in kafa vuruşu direğin yanından auta çıktı. Mersin İdman Yurdu aradığı golü orta saha oyuncusu Ferhan ile buldu. Rakip kalede oluşan karambolde topu önünde bulan Ferhan'ın vuruşunda top ağlarla buluştu... Golden sonra baskısını artıran temsilcimiz 36. Dakikada farkı ikiye çıkardı. Bir kez daha Şile kalesinde oluşan karambolde bu kez topu önünde bulan Erdem Onur Beytaş'ın vuruşu ağlara gitti. 2-0... Zayıf rakibi karşısında ataklarını sürdüren İdman Yurdu, 45. Dakikada farkı 3'e çıkarma şansını kullanamadı. Kağan Miray Bağış'ın ortasına arka tarafta çok kötü vuran Tunç Behram takımını mutlak golden etti. Maçın ilk yarısı Mersin'in 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI KONTROLLÜ OYUN

İkinci yarıya da hızlı başlayan Mersin İdman Yurdu 48. Dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Erdem Onur Beytaş'ın ortasında arka direkte topla buluşan Tunç Behram topa vurmakta gecikince top dışarı çıktı. 65. Dakikada Mersin, Tunç Behram ile bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahası içinde Erdem Onur Beyraş ile verkaç yaparak kaleciyle karşı karşıya kalan Tunç'un vuruşunda top kaleciden döndü. Rakibine nefes aldırmayan Mersin İdman Yurdu, 70. Dakikada yine gole yaklaştı. Erdem Onur Beytaş'ın 25 metreden vuruşunu kaleci kornere tokatladı. 75. Dakikada bu sefer Chris David uzaktan vurdu top az farkla dışarı çıktı. İkinci yarı birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Tunç Behram, Ömer Çakı'nın ortasında topu ağlarla buluşturdu ve farkı 3'e çıkardı. 3-0...  Golden sonra da ataklarını sıklaştıran İdman Yurdu, 84. Dakikada Ömer Önder ile dördüncü gole çok yaklaştı. Ömer Önder'in vuruşunda top az farkla auta çıktı. Maçın son dakikalarında gol arayışlarını sürdüren İdman Yurdu'nda Yusuf Yıldırım'ın kaleye gönderdiği ortasını kaleci son anda köşeden çıkardı. Mersin 90+2'de farkı dörde çıkardı. Furkan Güneş'in vuruşunda kaleciden dönen topu Mehmet Sefa Etöz ağlara gönderdi. Maç 4-0 İdman Yurdu üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından puanını 57'ye çıkaran Mersin İdman Yurdu liderliğini sürdürdü. İdman Yurdu ligin 29. Haftasında Ankara deplasmanında Hacettepe'ye konuk olacak.

Grupta alınan diğer sonuçlar şöyle; Çatalcaspor 1-1 K.Karaköprü Belediyespor, 52Orduspor FK 2-1 Hacettepe 1945 SK, Belediye Kütahyaspor 3-2 1922Konyaspor, AmasyasporFK 2-0 Karşıyaka, Nevşehir Belediyespor 3-2 Edirnespor, Yomraspor 2-1 1954 Kelkit Belediyespor, Elazığspor 0-1 Belediye Derincespor, B.G. Ağrı 1970 Spor 1-0 Eskişehirspor

 
Anahtar Kelimeler:TFF, 3, Lig, 1, Grupta, şampiyonluk, mücadelesi, veren, temsilcimiz, Mersin, İdm,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
Diğer Başlıklar

Miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması
Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 0,90ms