Bugün - 27 Nisan 2024 Cumartesi
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

Şeytan kritik virajda!

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu evinde oynayacağı Gema Polimer Şile Yıldızspor karşısında hedefi mutlak galibiyet. Ligde oynadığı son iki 1-1’lik skorla iki beraberlik alarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Kırmızı Şeytanlar, Şile’yi mağlup edip rakipleriyle puan farkını yeniden açmayı hedefliyor.

Spor Haberi - 11 Nisan 2023 Salı - 15:45
TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu evinde oynayacağı Gema Polimer Şile Yıldızspor karşısında hedefi mutlak galibiyet. Ligde oynadığı son iki 1-1’lik skorla iki beraberlik alarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Kırmızı Şeytanlar, Şile’yi mağlup edip rakipleriyle puan farkını yeniden açmayı hedefliyor.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu evinde oynayacağı Gema Polimer Şile Yıldızspor karşısında hedefi mutlak galibiyet. Ligde üst üste yaşadığı puan kayıpları nedeniyle şampiyonluk yolunda taraftarlarını üzen İdman Yurdu, kritik virajı kayıpsız geçmeyi planlıyor.  Kritik maç öncesi taraftarlara destek çağrısında bulunan kulüp yönetimi, “Ligde son 7 haftaya girdiğimiz bu süreçte yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcularımız ve taraftarımız ile birlikte daha inançlı, mücadeleci ve istekli bir şekilde şampiyonluğa yürüyeceğiz. Dolayısıyla teknik heyetimiz ve futbolcularımızın, son düzlüğe girdiğimiz bu dönemde, coşkulu bir şekilde galibiyetler alacağına olan inancımız ve İdman Yurdumuzu şampiyonluğa taşımaları noktasında güvenimiz tamdır. Taraftarlarımızdan ricamız; bu kritik süreçte moral bozmadan, sabırla takımımızı desteklemeleri olacaktır. Şampiyonluğa heyecanla ve coşkuyla, kenti bayraklarla donatarak, el ele, yürek yüreğe ve kenetlenerek yürüyeceğiz. Yolun sonunun şampiyonluk olacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

KARAKÖPRÜ, ŞEYTANIN ENSESİNDE

Öte yandan grupta ligde kalma mücadelesi ve şampiyonluk mücadelesi nefes kesiyor. Şampiyonluk yolunda Orduspor ile birlikte Mersin İdman Yurdu’nun en yakın takipçisi olan Şanlıurfa temsilcimizi Karaköprü Beeldiyespor deplasmanda  İDAŞ Çatalcaspor’a konuk olacak. 49 puanla 2. Sırada bulunan Karaköprü, Mersin İdman Yurdu’nun puan kaybıyla birlikte zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

ORDU, MERSİN’İN PUAN KAYBINI BEKLİYOR

Evinde Hacettepe’yi konuk edecek olan 52 Orduspor rakibini mağlup edip Mersin İdman Yurdu’nun puan kaybını bekleyecek. Takımın durumuyla ilgili konuşan 52 Orduspor kulüp başkanı Şükrü Bodur, Şampiyonluk adına çok fırsatlardan yararlanamadıklarını söyleyen 52 Orduspor kulüp başkanı Şükrü Bodur,” Grubumuzda lider durumda bulunan Mersin İdman Yurdu özellikle ikinci yarıda yaşamış olduğu puan kayıplarına rağmen grupta 5 puan farkla lider durumda bulunuyor. Oysaki, Mersin İdman Yurdu’nun puan kayıpları yaşadığı haftalarda bizde hesapta olmayan bir sürü puan kayıpları yaşadık. Elimize geçen fırsatların tamamını demiyorum, bir kısmını lehimize çevirmiş olsaydık bugün grupta lider durumdaydık. Yine de iş işten geçmiş değil diyen başkan Bodur, kendi sahalarında oynayacakları Hacettepe ve ardından deplasmanda oynayacakları Karaköprü Belediyespor maçlarından alacakları iki galibiyetin şampiyonluk adına kendileri açısından çok önemli olacağını söyledi.

KARŞIYAKA İÇİN KRİTİK MAÇ

Grupta inişli çıkışı bir grafik ortaya koyan Karşıyaka ise teknik direktörlüğü tekrar devralan Erman Güraçar yönetiminde seri galibiyetler peşinde. 12 Nisan Çarşamba günü düşme hattıyla bağlarını koparmaya çalışan 29 puanlı Amasyaspor FK'ya konuk olduktan sonra 16 Nisan Pazar BC Group Ağrı 1970 Spor'u ağırlayacak. Grupta 43 puanla Play-Off hattının 1 puan gerisindeki Karşıyaka, bu periyodu 3'te 3'le geçerse büyük avantaj elde edecek. İzmir temsilcisinde Fatih Taşdelen, Ertuğrul ve Burak'ın sakatlıkları bulunuyor.

ESKİŞEHİR BAL’A DÜŞEBİLİR

Grupta ligde kalma savaşı veren Eskişehirspor, hafta sonu Amasyaspor’a 2-0 mağlup olarak ligde kalma şansını zora soktu.  Eskişehirspor 58 yıllık kulüp tarihinde en önemli maçlarından birisine çıkacak. 3.Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve kümede kalmada mücadelesi veren Siyah Kırmızılı ekip geçtiğimiz hafta Amasyaspor karşısında aldığında mağlubiyet sonrası küme düşmenin en büyük adaylarından birisi haline geldi. Es Es, 31 puanla düşüş içinde olan Ağrı 1970 ile deplasmanda karşılaşacak. Şimşekler, takım kümede kalmak istiyorsa bu maçı kazanmak zorunda. Artık puan kaybına tahammül kalmadı. Eskişehirspor’un Ağrı deplasmanından alacağı beraberlik veya mağlubiyet ne yazık ki Siyah-Kırmızılı kulübü Bölgesel Amatör Lige düşürür. Yönetim, Amasyaspor maçı sonrası futbolcuları Ağrı karşılaşmasına odaklamaya çalışıyor. Eskişehirspor’un önünde 7 karşılaşma kaldı. Ligde kalma umutları sürüyor ancak Ağrıspor ile Çatalcaspor karşılaşmalarından Es Es’in 6 puan çıkarması gerekiyor. Eğer takım bu 2 maçtan 6 puan çıkarmayı başarırsa son 5 maçta kümede kalma yarışına tekrar dahil olabilir.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta haftanın programı şöyle:

13.00 İDAŞ Çatalcaspor-Karbel Karaköprü Belediyespor (Çatalca İzzettin)

15.00 Belediye Kütahyaspor-1922 Konyaspor (Dumlupınar)

15.00 BC Group Ağrı 1970-Eskişehirspor (Vali Lütfü Yiğenoğlu)

15.00 52 Orduspor FK-Hacettepe 1945 (Yeni Ordu)

15.00 Amasyaspor-Karşıyaka (12 Haziran)

15.00 Nevşehir Belediyespor-Edirnespor (Nevşehir Gazi)

15.00 Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu-Gema Polimer Şile Yıldızspor (Mersin)

15.00 Entegre Solar Elazığspor-Belediye Derincespor (Elazığ Doğukent)

15.00 Yomraspor-1954 Kelkit Belediyespor (Yomra İlçe)

 
Anahtar Kelimeler:TFF, 3, Lig, 1, Grupta, şampiyonluk, mücadelesi, veren, temsilcimiz, Yeni, Mersi,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
Diğer Başlıklar

Miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması
Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 1,03ms