Bugün - 8 Mayıs 2024 Çarşamba
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

Maraton tarihi belli oldu

Koronavirüs dolayısıyla ertelenen 5. Uluslararası Mersin Maratonu’nun tarihinin netleştiğini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Maraton’un 23-25 Ekim’de gerçekleştirileceğini duyurdu. Seçer, “Umut ediyorum kısa bir süre içerisinde insanlık bu mücadeleden galip çıkacak ve hayatımız normalleşecek.” diye konuştu.

Spor Haberi - 20 Mart 2020 Cuma - 14:38
Koronavirüs dolayısıyla ertelenen 5. Uluslararası Mersin Maratonu’nun tarihinin netleştiğini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Maraton’un 23-25 Ekim’de gerçekleştirileceğini duyurdu. Seçer, “Umut ediyorum kısa bir süre içerisinde insanlık bu mücadeleden galip çıkacak ve hayatımız normalleşecek.” diye konuştu.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından, Koronavirüs ile mücadele kapsamında hayata geçirilen tedbirlerle ilgili bir açıklama yaptı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Seçer, alınan önlemleri ve uygulamaya konulan hizmetleri vatandaşlar ile paylaştı. Önemli kararların duyurusunu da yapan Seçer, Büyükşehir Belediyesi olarak Koronavirüs’ün Türkiye’de görülmeye başladığı tarihten önce ve sonra gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Koronavirüs dolayısıyla ertelenen 5. Uluslararası Mersin Maratonu’nun 23-25 Ekim’de gerçekleştirileceğini duyuran Seçer, “Umut ediyorum kısa bir süre içerisinde insanlık bu mücadeleden galip çıkacak ve hayatımız normalleşecek. Tüm yurttaşlarımıza, hemşerilerimize sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.

BAZI PERSONELLER EVDEN ÇALIŞACAK

Çalışması zorunlu olan personelin dışında evde çalışma sistemini hayata geçireceklerini de duyuran Seçer, “Büyükşehir ve MESKİ personelimizi asgari düzeye indirmek için bazı çalışmalar yaptık. Eğer uygun iş sahalarında yoğunluğu azaltırsak, bu konuda önemli tedbirler alacağımızı düşündük. Çalışması zorunlu olan personelin dışında, evde çalışma sistemi hayata geçiriliyor. Bunun çalışmalarını devam ettiriyoruz. MESKİ’de arıza ve abone şikayetlerini alan birimler vardiyalı olarak çalışacak, çalışanlara Cumhurbaşkanlığı Genelgesi doğrultusunda da izin kullandırabileceğiz” dedi. 22 Mart 2020 Pazar günü yapılması planlanan ancak Türkiye’yi etkileyen Koronavirüs tehdidi dolayısıyla ertelenen 5. Uluslararası Mersin Maratonu’nun tarihinin netleştiğini ifade eden Başkan Seçer, Maraton’un 23-25 Ekim’de gerçekleştirileceğini duyurdu. Seçer, “Sanat, spor, festival, kültür ve etkinlikleri erteledik. Bizim bu hafta sonu 22 Mart’ta Uluslararası Maratonumuz vardı. Bizim için önemli bir etkinlikti ancak bunu 23-25 Ekim tarihlerine ertelemek durumunda kaldık. Umut ediyorum kısa bir süre içerisinde insanlık bu mücadeleden galip çıkacak ve hayatımız normalleşecek. Tüm yurttaşlarımıza, hemşerilerimize sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu. Başkan Seçer, tüm dünyanın mücadele ettiği COVİD-19 virüsüne karşı Büyükşehir Belediyesi olarak önlem aldıklarını ifade ederek, “Hem idareye, hem de vatandaşlarımıza önemli görevler düşüyor. Bizde bu sorun ortaya çıktığı tarihten itibaren bir dizi önlemler aldık ve almaya da devam ediyoruz. Bunu sizlerle beraber yapmak ve başarmak zorundayız”  dedi. Koronavirüs’ün gündeme geldiği ilk günden itibaren Büyükşehir Belediyesi olarak hızla birçok önlem aldıklarını kaydeden Seçer, “Biz bu konu ilk gündeme geldiğinde, Şubat ayının başından bu yana bir dizi çalışmaların altına imza attık. İlk etapta Belediyemizin Salgın Planı 6 Şubat'ta İl Sağlık Müdürlüğümüze gönderildi. Daha sonra yine Şubat ayının ilk haftasında Mersin Üniversitesi hocaları, Belediyemizin sağlık çalışanlarına, Belediyemizin sağlık çalışanları da personelimize eğitimler verdi. Özellikle mezarlık, veterinerlik ve temizlik personelimiz uygulamalı eğitimden geçti. Çünkü bu birimlerimiz son derece önemli ve hijyenin olması gerektiği birimler” dedi. 

 
Anahtar Kelimeler:Koronavirüs, dolayısıyla, ertelenen, 5, Uluslararası, Mersin, Maratonu’nun, tari,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Diğer Başlıklar

Miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması
Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 0,95ms