Bugün - 26 Nisan 2024 Cuma
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

İÇEL'E SORGUN ŞOKU

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta sezonun ilk yarısının son karşılaşmasında deplasmanda Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor'a konuk olan temsilcimiz İçel İdman Yurdu rakibine 3-0 yenilerek, hem ligdeki ilk yenilgisini aldı hem de liderliği geçen hafta mağlup ettiği Ceyhanspor’a kaptırdı.

Spor Haberi - 16 Aralık 2019 Pazartesi - 17:13
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta sezonun ilk yarısının son karşılaşmasında deplasmanda Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor'a konuk olan temsilcimiz İçel İdman Yurdu rakibine 3-0 yenilerek, hem ligdeki ilk yenilgisini aldı hem de liderliği geçen hafta mağlup ettiği Ceyhanspor’a kaptırdı.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarının son maçında Sorgun Belediyespor’a konuk olan temsilcimiz İçel İdman Yurdu, rakibine 3-0 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini aldı.  Sorgun İlçe Stadyumu'nda oynanan müsabakaya İçel İdman Yurdu; Sertaç Güzel, Hurşit Velioğlu, Burak Altındaş, Uğur Bingöl, Aslan Gök,Onur Kaya, Süleyman Öztürk, Mahmut Metin, Fazlı Ayan,Şükrü Önder ve Ebubekir Yardım ilk 11'i ile sahaya çıktı. 9 derece soğuk havada oynanan müsabakanın ilk yarısında İçel İdman Yurdu yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlanırken ikinci yarıya ev sahibi takım Sorgun Belediyespor hızlı başladı. 48, 66 ve 70.dakikalarda İdman Yurdu ağlarını sarsan Sorgun Belediyespor maçı 3-0 kazandı. İçel İdman Yurdu'nda kaptan Hurşit Velioğlu kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. İçel İdman Yurdu, Sorgun karşısında aldığı mağlubiyetle ligdeki ilk yenilgisini alırken sezonun ilk yarısını ise 30 puanla tamamladı.

“TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”

Maçın ardından açıklama yapan İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Takımlarına güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Saltık, "Endişeye gerek yok. Futbolda her şey var. Biz 12 hafta yenilgi yüzü görmedik. Bazen iş kazaları olabilir. İlk mağlubiyetimizi aldık. Bundan sonraki süreçte daha da iyi olacağız" dedi.  Devre arasını çok iyi geçirmek istediklerini ifade eden Saltık, "İkinci yarıya daha da güçlenerek gireceğiz. Takımımız için en iyisini yapacağız. Kentinde bu doğrultuda yanımızda olmasını istiyoruz. Hep birlikte ligin sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz" diye konuştu.

KIRMIZI ŞEYTANLARA SALDIRI

İçel İdman Yurdu'nun Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor ile oynadığı karşılaşmaya 200 kişilik grupla Yozgat'a giden Kırmızı Şeytanlar'a saldırı gerçekleştirildi. İçel İdman Yurdu futbolcularına ve taraftarlara maç boyunca küfürler yağdıran Sorgun Belediyespor taraftarı karşılaşma sonrasında taraftar otobüsüne taşlı saldırı gerçekleştirdi. Taraftar otobüsünün camları kırılırken taraftarlar, "Yarına kalır ama yanınıza kalmaz" diyerek tepki gösterdi.

“OLAYLARI BİZ BAŞLATMADIK”

Konuyla ilgili Kırmızı Şeytanlar’dan şu açıklama yapıldı: “Sorgun tarafı olayları bizim başlaştığımızı söylüyor. Şeytanlar Grubu Türkiye tribünlerinin sayılı gruplarındandır. Kaldı ki biz bu lig de hiç bir takımı tribün olarak rakip görmüyoruz, rakibimiz olamaz ne sayı olarak ne geçmiş olarak.. Bizim tek amacımız İçel İdman Yurdu'nu bir an önce üst liglere taşımak hakketmediğimiz bu ligden kurtulmak.. kimse ile ne sorun yaşar ne yaşatırız amaç tertemiz bir şekilde yükselmek. Bugün tüm taraftarlar gördü ve izledi sizin yaptığınız yayında olaylar olmadan önce her pozisyonda küfür hakaretlerin havada uçuştuğunu! Takım kaptanımıza ağza alınmayacak küfürler eden kılıfının adamı olmayan sözde protokoldeki şahıslar kusura bakmasın sözlü tepkimiz oldu olacaktır. Kimse bizden de susmamızı beklemesin. Şeytanlar susmaz, susturulmaz…”

İDMAN YURDU 1925, CEYHAN’DA KAYBETTİ

Gruptaki temsilcilerimizden İdman Yurdu 1925 ise deplasmanda karşılaştığı Ceyhanspor karşısında vasat bir futbol ortaya koyarak rakibine 3-1 mağlup oldu. Ceyhan Stadyumu'nda oynanan maça İdman Yurdu 1925; Fatih Kirpi, Adnan Tizer, Selim Belci, Emirhan Yaşa, Abdurahman Türkmen, Mert Gün, Tuğra Kölmük, Onur Duman, Batuhan Yarbaşar, Ali Kafadar ve Tayfun Senemli ilk 11'i ile maça çıkarken ev sahibi takım Ceyhanspor ise; Lokman Atakol, Azat Mamuk, Abdullah Keleş, Can Taylan, Zekeriya Çakırca, Selim Asal, Cengiz Argın, Murat Çaydemir, Murat Akgül, Fatih Yılmaz, Muhammet Sak ilk 11'i ile maça çıktı. Karşılamayı Ceyhanspor 3-1 kazandı. Ceyhanspor'un gollerini; Muhammed Sak, Zekeriya Çakırca, Murat Çaydemir kaydetti. İdman Yurdu 1925'in tek golünü ise Selim Belci kaydetti.

MESKİ İLK YARIYI 3 PUANLA KAPATTI

Gruptaki bir diğer temsilcimiz Meskispor ise ilk yarının son maçında evinde Pozantı Gençlikspor'u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk yarıyı galibiyetle tamamladı. Toroslar Suni Çim Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Meskispor 2-0 kazandı. Meskispor; Emirhan Lüle, Abdullah Güçer, Cumali Gücük, Hasan Can Say,Yunus, Ferhat Gerger, Bünyamin, Volkan Pıtır,Mehmet Uzun, Muzaffer İlya ilk 11'i ile karşılaşmaya çıktı. Mavi-beyazlılar Cumali Gücük ve Abdullah Güçer'in attığı gollerle 2-1 kazandı. Meskispor sezonun ilk yarısnı 14 puanla tamamladı.

 
Anahtar Kelimeler:Spor, Toto, Bölgesel, Amatör, Lig, 5Grupta, sezonun, ilk, yarısının, son, karşıl,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
Diğer Başlıklar

Miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması
Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 1,03ms