Bugün - 27 Nisan 2024 Cumartesi
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

BÜYÜKŞEHİR'E ASFALT İSYANI!

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın yaklaşık 8 ay önce meclisten geçirdiği yol, asfalt, kaldırım yenilemesi amacıyla 50 milyon liralık borçlanmanın ardından ilçede deyim yerindeyse asfaltlanmadık sokak kalmadı.

Yaşam Haberi - 24 Mart 2023 Cuma - 14:14
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın yaklaşık 8 ay önce meclisten geçirdiği yol, asfalt, kaldırım yenilemesi amacıyla 50 milyon liralık borçlanmanın ardından ilçede deyim yerindeyse asfaltlanmadık sokak kalmadı.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Yaklaşık 8 ay gibi kısa bir sürede ilçeye bağlı 39 mahallenin tamamında asfalt çalışmaları tamamlanırken bazı mahallelerde ise kaldırım ve kilit parke taşı çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Başkan seçildiği günden bu yana ilçe için gece gündüz çalışmasıyla takdir edilen ve ilçede spordan sanata, festivallerden tarıma yaptığı birçok proje ile ilçeye lig atlatan Başkan Gültak, ilçeye değer katmaya devam ediyor.

İLÇEYE LİG ATLATTIĞI BAKANLIKCA DA TESCİLLENMİŞTİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca yapılan araştırmada, Akdeniz ilçesinin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmişlik sıralamasında 4 yıl içinde 20 basamak birden yükselten Akdeniz’in başarılı belediye başkanı Gültak, CHP ve HDP’li meclis üyelerinin engellemelerine rağmen çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimi yılın son aylarında meclisten bir türlü geçiremediği ve bütçe sıkıntısına rağmen ilçeye hizmet etmeye devam eden Gültak, yol, asfalt ve kaldırım çalışmaları için 50 milyon lira borçlanmayı muhalefete rağmen meclisten geçirmiş, zaman kaybetmeden çalışmalara başlamıştı.

YILLARCA KADERİNE TERK EDİLMİŞ AKDENİZ’DE ASFALTSIZ MAHALLE KALMADI!

Başkan Gültak, ilçede başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, ilçedeki tüm mahallelerde 8 ay gibi kısa bir sürede asfalt çalışmalarını tamamladı. Akdeniz Belediyesinin çalışmalarını sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuyla paylaşırken ilçede yaşayan çoğu vatandaş Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a teşekkürlerini iletirken, bazı mahalle sakinleri ise MESKİ’nin mahallelerde kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarını tamamlamadığı için yağan yağmurlardan dolayı olumsuz etkilendiklerini belirterek Başkan Gültak’ı bu konuda da göreve çağırması dikkat çekti. Bir vatandaşın yazdığı, “Yıllarca bölgemiz terörle anılıyordu. Polis dahi giremiyordu buralara. Esnaf ölümle tehdit edilerek kepenk açmamaya zorlanıyor, açanların ise ya evleri ya da işyerleri bir şekilde zarar görüyordu. Mustafa Gültak’a hiç oy vermedim ama bu adama haksızlık yapılıyor. Hepimizin ilçesi olan Akdeniz için gecesini gündüzüne katarak tüm gücüyle çalışıyor. Çok değil daha 10 yıl öncesine kadar kaderine terk edilmiş bir ilçeydik. Ancak bugün mahallelerimizde terör yok, çamur yok, huzur var, mutluluk var” şeklindeki paylaşım ise büyük beğeni aldı.

MESKİ VE BÜYÜKŞEHİR’İN İŞİNİ DE SEN YAP BAŞKAN!

Yine aynı vatandaşın yazdığı paylaşımın devamında ise şu ifadeleri yer aldı: “Gecesini gündüzüne katarak, kentimize büyük hizmetler yapan belediye başkanını kim olduğunu iyi bildiğimiz kişiler buralara gelerek karalamaya çalışıyor. Ben Mustafa Gültak’a hiç oy vermemiş birisi olarak buradan ifade etmek istiyorum. Yaptığın hizmetlerden dolayı Allah senden razı olsun. Oy verdiğimiz partinin insanları seni ne kadar kötülemeye veya karalamaya çalışsalar da biz senin yaptığın hizmetleri görüyoruz. Mahallemizde alt yapı ve yağmur suyu çalışması yapılmadığı için maalesef sizin yaptığınız asfaltları kazıyarak sökmek zorunda kalıyoruz. Kendi imkanlarımız dahilinde asfaltı kazıyarak tahliye hattı oluşturuyoruz, bu konuda da hakkınızı helal edin. Yoksa evlerimiz ve işyerlerimiz su altında kalıyor. O yüzden buradan altını çizerek belirtmek istiyorum ki gel MESKİ ve Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken işleri de sen yap. İlçemize senden başkası bir şey katmıyor.”

 
Anahtar Kelimeler:Akdeniz, Belediye, Başkanı, Mustafa, Gültak’ın, yaklaşık, 8, ay, önce, meclisten,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Yaşam Haberleri
“ÇOCUKLARIMIZA HUZURLU YARINLAR BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
AKDENİZ’DE PAZARCI ESNAFI DENETLENİYOR
TOKİ'nin indirim kampanyasının detayları

TOKİ'nin indirim kampanyasının detayları
Genç kıza ‘Umut’ oldu
Karaduvar Sahili 2. Etap Park çalışmalarında sona gelindi
BÜYÜKŞEHİR'E ASFALT İSYANI!
Türkiye su yoksulu!
Diğer Başlıklar

Miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması
Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 1,08ms