Bugün - 19 Nisan 2024 Cuma
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

CHP'de Gülnar krizi

CHP Gülnar eski ilçe başkanı Ahmet Barut, ilçede 8 aydır bir yönetimin bulunmadığını iddia ederek, "Şu anda Gülnar'da ilçe yönetimi yok, çalışma yok, parti binasını doğru dürüst açan yok. Üye kaydı yok yani hiçbir çalışma yapılmıyor" dedi. CHP Gülnar İlçe Başkanı Ümran Yıldız ise, tüm kademeleri ile görevlerinin başında olduklarının altını çizerek, koronavirüs salgınından dolayı partilerinin kapalı salon toplantılarını durdurduğunu söyledi. Öte yandan CHP Erdemli İlçe Başkanı Mustafa KIlbaş ve yönetim kurulu üyeleri görevden alındı.

Siyaset Haberi - 20 Nisan 2021 Salı - 16:32
CHP Gülnar eski ilçe başkanı Ahmet Barut, ilçede 8 aydır bir yönetimin bulunmadığını iddia ederek,
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Bir süre önce CHP ilçe başkanlığından istifa ettirilen Ahmet Barut, ilçede şuan ilçe yönetiminin olmadığını öne sürerek il başkanı ve milletvekillerini göreve davet etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülnar İlçe Başkanı Ümran Yıldız, tüm kademeleri ile görevlerinin başında olduklarını söyledi. 

"CHP, GÜLNAR'DA KADERİNE TERK EDİLDİ

Barut'un açıklaması şöyle: "23 Eylul 2020 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Gulnar ilce baskanligindan yönetim kurulu arkadaslarımla beraber istifa etmek zorunda bırakıldık ve istifa ettik. Detaylarina girmeyeceğim tam olarak 8 ay gibi bir zaman geçti .Tüzük gereği geçici bir kurul ataması yapılarak bir ay icinde seçime gidilmesi gerekiyor. Hala bir gelisme yok. Şu anda Gülnar'da ilçe yönetimi yok, çalışma yok, parti binasını doğru dürüst açan yok. Üye kaydı yok yani hiçbir çalışma yapılmıyor. Susuyorsak korkumuzdan veya gocunduğumuzdan değil Mustafa kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği. Partinin zarar görmemesindendir. Çünkü CHP'ye emekci halkın ihtiyacı var halk yoksulluktan bunalmış, çiftçinin durumu belli memurun durumu belli esnafin durumu belli. İl başkanını ve CHP  Mersin milletvekillerini göreve davet ediyorum. Görevinizi yapın ve Gülnar'da kongreyi yapın ve partiye daha fazla zarar vermeyin. Halkın umudunu kırmayın partinin geleceği sizin beklentilerinizden daha önemli."

YILDIZ: "GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülnar İlçe Başkanı Ümran Yıldız, tüm kademeleri ile görevlerinin başında olduklarını söyledi. İstifa eden eski ilçe Başkanı Ahmet Barut yaptığı açıklamada Gülnar’da ilçe yönetiminin olmadığını iddia ederek çalışma yapılmadığı gerekçesiyle il başkanı ve milletvekillerini göreve davet etmişti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Gülnar İlçe Başkanı Ümran Yıldız ise Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı partilerinin kapalı salon toplantılarını durdurduğunu söyledi. Yıldız, tüm kademeleri ile görevlerinin başında olduklarını kaydetti.

ERDEMLİ İLÇE ÖRGÜTÜ DE GÖREVDEN ALINDI

Öte yandan CHP Erdemli İlçe Başkanı Mustafa KIlbaş ve yönetim kurulu üyeleri görevden alındı. Görevden alınan Kılbaş, yaşananlara tepkisini şu sözlerle gösterdi: “15 aylık görev sürecimiz de Üye sayısı bin 46 dan bin 672 çıkardığımız için 850 çocuğa hiçbir kurumdan destek almadan giyecek, oyuncak ve kırtasiye yardımı yaptığımız için, 71 mahallenin tamamını en az 3 kere ziyaret ettiğimiz için, Değerli Erdemli halkının  Cenazesine, düğününe, hasta ziyaretlerine partili gözetmeksizin gittiğimiz için, Görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmeme gerekçesi ile il yönetimi tarafından görevden alındık. Kanun ve yönetmeliklere bağlı görev yapan değerli il yönetimini görevden alınan diğer ilçelerde Tüzüğün ilgili hükümleri gereği seçime götürdüğü gibi Erdemli de aynı hassasiyeti göstererek seçime götürmesini umuyor, il başkanlığımızın gerekçeli kararını kadirşinas Erdemli halkına, delegelerimize ve parti üyelerimizin vicdanına ve Allah'a havale ediyoruz.”

 
Anahtar Kelimeler:
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Siyaset Haberleri
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”

Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”
Öz: “5 başlık altında 33 projemiz hazır, Toroslar için geliyoruz”
Toroslar’da Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı
“Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Mersinimizi ziyareti Cumhur İttifakı’nın gücüne güç katmıştır”
MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz: “Birlikte yönetmeye talibiz”
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Diğer Başlıklar

Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 1,04ms