Bugün - 28 Mart 2024 Perşembe
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

KORONA ENGELİNE “ONLİNE” ÇÖZÜM

Anteris Group Kurucusu Tufan Özdemir, korona virüs sürecinde dijital pazarlamaya adapte olamayan işletmelerin kaybetmeye mahkum oldukları uyarısında bulundu.

Ekonomi Haberi - 23 Kasım 2020 Pazartesi - 14:26
Anteris Group Kurucusu Tufan Özdemir, korona virüs sürecinde dijital pazarlamaya adapte olamayan işletmelerin kaybetmeye mahkum oldukları uyarısında bulundu.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

İletişim, Medya ve Reklamcılık alanında hizmet veren Anteris Group Kurucusu Tufan Özdemir, küresel çapta trajik sonuçlar doğuran korona virüs (COVID-19) sürecinde şirketlere yol gösterecek aksiyon önerilerini paylaştı.

Pandemi nedeniyle getirilen kısıtlamalar kapsamında çok sayıda işletmenin fiziksel satış kanallarını geçici olarak kapatması sonucu online alışverişe güçlü bir yönelme olduğuna dikkat çeken Tufan Özdemir, korona döneminin en çok alışveriş alışkanlıklarını etkilediğini söyledi. İnternetin yükselişine paralel olarak gelişen e-ticaretin, korona salgınının baş göstermesiyle beraber yepyeni bir seviyeye ulaştığının altını çizen Özdemir, şunları kaydetti:

“E-ticaret sayesinde insanlar internet ve akıllı telefonlar aracılığıyla diledikleri ürün ve hizmetlere temassız bir şekilde ulaşma imkanı buldu. Sanal marketler, online alışveriş siteleri, dijital teknoloji mağazaları, yemek servisleri... Bugün aklımıza gelebilecek bütün ürünler e-ticaret aracılığıyla, temassız bir şekilde ayağımıza geliyor. Uzmanların sosyal mesafe konusunda tüm dünyayı uyardığı bu günlerde bizi güvende hissettiren temassız sistemler, önceden internetten tek bir ürün sipariş etmemiş kişiler tarafından bile kullanılıyor. Tüketim alışkanlıklarımızın değişimine paralel olarak, tüketim sektörünün yönü de hızla değişim gösteriyor. Teknoloji ve bilişim dünyasına ayak uydurarak e-ticarete yönelip pandemi sürecini yönetebilen işletmeler büyüme ivmesini hızla sürdürüyor. Twitter, Facebook, Instagram, Tiktok gibi sosyal medya platformlarında da reklamlarıyla boy gösteren e-ticaret siteleri hayatlarına girdikleri tüketicilerin yaşamında yer etmek için adeta yarışıyor. Teknoloji ve bilişim dünyasına adapte olamayan işletmelerin ise kan kaybı her geçen gün giderek artıyor. İşte bu işletmeler kaybetmeye mahkumlar.”

“İŞLETMELERİN ONLİNE ÇOKLU KANAL SATIŞ YÖNETİMİNE YATIRIM YAPMALARI GEREKİYOR”

Tüketicilerin temassız ve hızlı alışverişin konforuna alışmış olduğunu vurgulayan Özdemir, “Bu duruma, uzmanların salgın bitiş tarihi olarak net bir zaman söyleyememesi de eklenince, kazanılan tüketim alışkanlığının kolay kolay değişmeyeceği gözler önüne seriliyor. Bu da işletmelerin online ve çoklu kanal satış yönetimine yatırım yapmaları gerektiği gerçeğini ortaya koyuyor.” dedi.

“İŞLETMELERİN EN DOĞRU MÜŞTERİ KİTLESİNE ULAŞMASINA YARDIMCI OLUYORUZ”

Anteris Group olarak dijital kanallarda potansiyel müşterilere ulaşmak isteyen, reklam yönetimi ve hedefleme konusunda yardıma ihtiyacı olan işletmelere rehberlik ettikleri bilgisini paylaşan Tufan Özdemir, “İşletmelere dijital pazarlama kanallarından yararlanmaları için hizmetler sunuyoruz. Sosyal medya platformlarından demografi, ilgi alanı, davranış ve konum gibi kırılımlar ışığında işletmelerin en doğru müşteri kitlesine ulaşılmasına yardımcı oluyor, müşteri tabanını genişletiyor, marka bilinirliğini ve satışlarını artırmalarını sağlarken yurtdışına açılmalarını da kolaylaştırıyoruz. Sunduğumuz hizmetle işletmeler müşteri tabanını genişletebilecek, internet sitelerine trafik çekerek satışlarını artırabilecek, reklam yatırımlarından en verimli dönüşü alabilecek ve global pazarlara açılabilecek.”

 
Anahtar Kelimeler:Anteris, Group, Kurucusu, Tufan, Özdemir, korona, virüs, sürecinde, dijital, paz,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Ekonomi Haberleri
Sektör temsilcilerinden Tarım Kanunu'nda yapılan değişikliklere destek
Mersin Limanı doldu taştı
Fiyatlar tavan yaptı, devlet harekete geçti

Fiyatlar tavan yaptı, devlet harekete geçti
Kiraları ev sahipleri artırıyor!
Konut kiralarında fahiş fiyat uygulayanlar mercek altında
Mersin’de ev kiraları 2-3 kat arttı
Mersin’in ihracatı 6 milyar doları buldu
Diğer Başlıklar

Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”
Öz: “5 başlık altında 33 projemiz hazır, Toroslar için geliyoruz”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 1,04ms