Bugün - 16 Nisan 2024 Salı
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

KORONALI GÜNLERE HAYATİ DOKUNUŞ

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan ve sosyal temas nedeniyle günden güne etkisini artıran Korona virüsü e-ticaretin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Oses Çiğköfte zinciri ile uzun süredir kentimizde hizmet veren Giavm Grup Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gök, bu sıkıntılı süreçte toplumsal sağlığa hizmet edecek bir uygulamaya imza attı. Gök, Giavm Grup Gıda bünyesinde kurdukları www.tazefile.com dijital platformuyla taze sebze ve meyve siparişlerini ev ve işyerlerine ulaştıracaklarını söyledi.

Gündem Haberi - 3 Nisan 2020 Cuma - 14:00
Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan ve sosyal temas nedeniyle günden güne etkisini artıran Korona virüsü e-ticaretin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.  Oses Çiğköfte zinciri ile uzun süredir kentimizde hizmet veren Giavm Grup Gıda Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Gök, bu sıkıntılı süreçte toplumsal sağlığa hizmet edecek bir uygulamaya imza attı. Gök, Giavm Grup Gıda bünyesinde kurdukları  www.tazefile.com  dijital  platformuyla taze sebze ve meyve siparişlerini ev ve işyerlerine ulaştıracaklarını söyledi.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

2021 yılının Ocak ayında hizmete sunmayı düşündükleri digital platformu, korona virüs salgını nedeniyle erken bir tarihe çektiklerini ifade eden Ahmet Gök, “Projemizin  tarihini hızlı bir şekilde revize ettik. Toplum sağlığına ve Evde Kal projesine destek amacıyla tüketiciye sağlıklı ve hijyenik koşullarda sebze ve meyve ulaştıracağız. Mersinli vatandaşlarımız bu dijital platform üzerinden gün içindeki sebze ve meyve ihtiyaçlarını kolay ve güvenilir bir şekilde sağlayacaklar. Vatandaşlarımız, kendilerine elleriyle seçtikleri ürün standardında bir hizmet sunacağımızdan emin olsunlar  “ dedi

MERSİN’E KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR FİRMA

 Giavm Grup Gıda’nın yeni dijital platformu olan www.tazefile.com bünyesinde gıda mühendisi, yıkama ve paketleme üniteleri ve dağıtım araçları bulunuyor. 500 metrekare kapalı alan 25 çalışanı ve 46 Oses Çiğköfte bayisi ile günlük 1 tonluk üretim kapasitesi olan Giavm Grup, şu ana kadar Mersin’de yaklaşık 600 bin kişi ve ortalama 350 bin haneye hizmet sundu. Avrupa standartlarındaki tesisi ve ARGE çalışmaları ile kendini sürekli yenileyen grup şimdi de  , www.tazefile.com uygulaması ile önemli bir e-ticaret projesine imza attı.

VATANDAŞ NASIL TEMİN EDECEK

Bu dijital platformu kullanmak isteyen vatandaşlar www.tazefile.com adresine girdikten sonra istedikleri ürünün siparişini verecek. Direkt üreticiden temin edilen bu ürünler tesis bünyesinde bulunan soğuk hava deposundan çıkarılarak paketlemeye hazır hale getirilecek. Filelere konularak servis edilecek olan ürünler firmanın bünyesinde bulunan dağıtım filosuyla  gün içinde tüketicinin hizmetine sunulacak. Vatandaşlar ödemelerini dijital platform üzerinden ya da ürün teslimatında  kredi kartıyla yapabilecek. Öte yandan www.tazefile.com. , ürünlerin tüketicinin kendi elleriyle seçeceği standardın ve güvenirliliğin atlına düşmeyeceğinin de garantisini veriyor. 

 
Anahtar Kelimeler:Dünyayı, ülkemizi, etkisi, altına, alan, sosyal, temas, nedeniyle, günden, güne, ,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Gündem Haberleri
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!

AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Hekimler değişim istiyor.. Gürbüz Şen Tabip Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı
Mersin Tabip Odası Başkan Adayı Dr. Gürbüz Şen: “Hekim odaklı bir anlayışla çalışacağız”
MMO Yönetiminde görev değişimi!
MHP Akdeniz İlçe Başkanı Ali Ateş’ten 10 Kasım mesajı
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Diğer Başlıklar

Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 0,96ms