Bugün - 24 Nisan 2024 Çarşamba
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

Adım adım şampiyonluğa

İçel İdman Yurdu, Ceyhanspor'un puan kaybettiği haftada Sultanhanıspor'u 1-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Şükrü’nün attığı golle rakibini 1-0 mağlup eden temsilcimiz Ceyhanspor’un kendi evinde Talasgücü ile 1-1 berabere kalmasının ardından liderliğe yükseldi.

Spor Haberi - 16 Mart 2020 Pazartesi - 17:10
İçel İdman Yurdu, Ceyhanspor'un puan kaybettiği haftada Sultanhanıspor'u 1-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Şükrü’nün attığı golle rakibini 1-0 mağlup eden temsilcimiz Ceyhanspor’un kendi evinde Talasgücü ile 1-1 berabere kalmasının ardından liderliğe yükseldi.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'un 22.hafta karşılaşmasında İçel İdman Yurdu, Mersin Stadyumu'nda Aksaray temsilcisi Eşmekaya Sultanhanıspor'u ağırladı. 36.dakikada gelişen İçel İdman Yurdu atağında Hakkı Tosun'un ortasında Gülhan'ın şutu kalecide kaldı. 70.dakikada gelişen İçel İdman Yurdu atağında Necati'nin ara pasıyla ceza sahasına topla giren Şükrü'nün şutu az farkla auta gitti. Maçın 73.dakikasında topla buluşan Şükrü topu sürerek ceza sahası dışından vurduğu şutu ağlarla buluştu. Şükrü attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Ceyhanspor'un Talasgücü Belediyespor ile 1-1 berabere kaldığı haftada İçel İdman Yurdu aldığı galibiyetle puanını 55'e yükseltti. Ceyhanspor kendi evinde Talasgücü ile 1-1 berabere kalınca temsilcimiz İçel İdman Yurdu liderliğe yükseldi.

“ARTIK HER MAÇIMIZ ZOR”

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, “Hafta içerisindeki konuşmalarımızda da anlattım” diyerek sözlerine başlayan İbrahim Baş, “Hiçbir rakibimiz küçümsenecek bir rakip değil. Görüyorsunuz ki Ceyhan kendi sahasında Talas’a puan kaybedebiliyor. Görüyorsunuz ki Eşmekaya bize çok zor bir rakip olabiliyor. Tabi stres kat sayısının arttığı ortamlarda 3.bölgedeki 26-27 tane yakaladığımız pozisyonun 2-3 tanesini golle sonuçlandırmamız gerekiyordu. Biraz daha golü erken bulup, maçı kolay hale getirmemiz gerekiyor. Bundan sonraki her maçımız zor. Zor olan maçları inanarak, arkasında durarak, isteyerek kolay hale getireceğiz. Bu kentte profesyonel takım isteniyor. Önümüzdeki haftalarda inşallah gerçekleştireceğiz. Takımımızın üzerinde yorgunluk yok. Mersin Stadyumu’nda şu andaki çimler uzun. Aynı şey rakibimizin içinde geçerli. 3.bölgemize kadar gelen rakip yorgun gelmese daha iyi işler yapabilir. Bizim çocukların da gücü kalmadı” ifadelerini kullandı.

MESKİ ve 1925 HAFTAYI 3 PUANLA KAPATTI

Gruptaki diğer temsilcilerimiz Meskispor ve İdman Yurdu 1925 de haftayı 3’er puanla kapattılar. Büyükşehir Belediyesi Meskispor deplasmanda Kapadokya Göremespor'a konuk oldu. Mavi-beyazlılar sahaya; Emirhan Lüle, Hasan Can Şay, Cumali Gücük, Yunus, Ferhat, Yusuf Dündar, Yusuf, Muzaffer, Ebubekir, Volkan ve Ahmet Bener ilk 11'i ile çıktı. 65.dakikada Ahmet Bener'in gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalan Meskispor, 80.dakikada Ebubekir Yardım'ın attığı golle maçı 1-0 kazandı. Evinde Tüysüzspor’u konuk eden İdman Yurdu 1925 ise, rakibini Selim,Batuhan,Mert Gün ve Doğukan'ın attığı gollerle 4-0 mağlup ederek puanını 39'a yükseltti.

 
Anahtar Kelimeler:İçel, İdman, Yurdu, Ceyhansporun, puan, kaybettiği, haftada, Sultanhanısporu, 10,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
Diğer Başlıklar

Miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması
Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 0,88ms