Bugün - 29 Mart 2024 Cuma
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

Sorununuz, sıkıntınız olursa bana yazın!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nde ücretsiz eğitim alan gençleri sınıflarında ziyaret ederek, Öğrencilere şahsi telefon numarasını vererek, öğrencilerin sorunları, sıkıntıları olduğunda whatsapp’tan kendisine yazmalarını istedi.

Eğitim Haberi - 15 Şubat 2020 Cumartesi - 13:11
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nde ücretsiz eğitim alan gençleri sınıflarında ziyaret ederek, Öğrencilere şahsi telefon numarasını vererek, öğrencilerin sorunları, sıkıntıları olduğunda whatsapp’tan kendisine yazmalarını istedi.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz kurs verdiği Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nin Tarsus’taki şubesini ziyaret etti. 959 gencin ücretsiz olarak üniversiteye hazırlık kursu aldığı merkezdeki tüm derslikleri gezen Başkan Seçer, hem öğretmenlerle, hem öğrencilerle sohbet etti, kurs merkeziyle ilgili talepleri dinledi.

SEÇER: “MUTLULUK YOKSA BAŞARININ DA ANLAMI YOK”

Üniversiteye hazırlanan ve maddi durumu iyi olmayan gençlere fırsat eşitliği sunmak için eğitim ve öğretimi destekleme kurslarını açtıklarını ifade eden Başkan Seçer, bu merkezlerde her biri alanında kendini kanıtlamış, liyakatli, çağdaş öğretmenlerin görev yaptığına işaret etti. Başkan Seçer öğrencilere, “Bu kurslara isteyerek geliyorsunuz, güvenle geliyorsunuz, huzurla geliyorsunuz. Yüzünüzün güldüğünü görüyorum. Mutluluk yoksa başarının da, derece yapmanın da bir anlamı yok. İnsan emeğinin karşılığını alırsa mutlu olur. Umarım sizler de emeğinizin karşılığını alacaksınız” diye seslendi. Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinden bu yıl beklentisinin yüksek olduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Enerji pozitif bakabilmektir. Ailede sıkıntılar olabilir, ekonomik sıkıntılar olabilir. Bunlar hallolur. Ben Tarsus’un Eskiömerli Mahallesi’nde doğdum. Eskiömerli o zamanlar kıyıda köşede kalmış bir mahalleydi. O mahallenin ilkokulundan mezun oldum. Bugün de o okula Büyükşehir Belediye Başkanı olarak girdim. Belediyemiz size bir imkan sunmaya çalışıyor. Bunlar sizin anayasal hakkınız. Sosyal devletin yapması gerekenleri yapmaya çalışıyoruz. Eksiğimiz varsa söyleyin yetkililerimize. Bunları istemek sizin hakkınız, yapmak da bizim görevimiz. Burada her şeyin dört dörtlük yürümesini istiyoruz. Bir eksiklik olduğunda, bir sıkıntı olduğunda şikayetlerinizi bana whatsapp’tan yazın” dedi. Başkan Seçer, öğrencilerin sorun ve şikâyetlerini bizzat kendisine yazabilmeleri için özel telefon numarasını da öğrencilerle paylaştı. Başkan Seçer, Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nin Tarsus Şubesi’nde üniversiteye hazırlık kursu alan 65 yaşındaki Bahşende Diren ile de sohbet etti ve sınavlarda başarılar diledi. Kurs merkezindeki öğrencilerin klima ve yazı tahtası ile ilgili talepleri üzerine Başkan Seçer, bu olanakların iyileştirilmesi için talimat verdi.

 
Anahtar Kelimeler:Mersin, Büyükşehir, Belediye, Başkanı, Vahap, Seçer, Tarsus’ta, Büyükşehir, Bele,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Eğitim Haberleri
Vali Pehlivan: "Hiçbir öğrencimizi mağdur etmeyeceğiz"
Gültak, Miraç’ı Etüt Merkezine davet etti
Okullar 20 Şubat'a kadar tatil edildi

Okullar 20 Şubat'a kadar tatil edildi
"Kış Okulları" hayata geçiriliyor
Akdenizli gençlere eğitim desteği
Akdeniz Belediyesinin ücretsiz üniversite hazırlık kursu başlıyor
Akdenizli Deniz’in büyük başarısı
Diğer Başlıklar

Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”
Öz: “5 başlık altında 33 projemiz hazır, Toroslar için geliyoruz”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 0,93ms