Bugün - 25 Nisan 2024 Perşembe
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

Tff Grassroots C Antrenör Kursu Sona Erdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin (TÜFAD) işbirliğinde organize edilen TFF Grassroots C Antrenör Kursu’nun Mersin ayağı tamamlandı.

Spor Haberi - 30 Ocak 2020 Perşembe - 16:49
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin (TÜFAD) işbirliğinde organize edilen TFF Grassroots C Antrenör Kursu’nun Mersin ayağı tamamlandı.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin (TÜFAD) işbirliğinde organize edilen TFF Grassroots C Antrenör Kursu’nun Mersin ayağı tamamlandı. 10 gün boyunca süren kurs sonunda, 30 kursiyer teknik direktörlüğe ilk adımı attı. Mersin sporunun yetiştirdiği, Mersin İdman Yurdu’nun uzun süre kaptanlığını ve teknik direktörlüğühü yapan Levent arıkdoğan ve Nasır Belci’nin isminin verildiği kursta 30 kursiyer 10 gün boyunca Macit Özcan Spor Kompleksi ve Tevfik Sırrı Gür Stadı’ndaki eğitimlerinin ardından kursu tamamladı.  TFF Bölge Baş Antrenörü Osman Öngen ve FAdana BÖlge Antrenörü İbrahim Okutan’ın eğitim verdiği kursta kursiyerle, ’futbolun prensipleri, teknik, taktik, antrenman bilgisi, periyotlama, maç gözlem ve analizi, beceri, kalecilik ve öğrenme-öğretme yöntemleri’ konularında teorik ve saha eğitimleri aldı.

ÇOK VERİMLİ BİR KURS DÖNEMİ GEÇİRDİK

Çok başarılı bir antrenörlük kursunun Mersin ayağını tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen TÜFAD Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir, “Çok verimli bir eğitim sürecinin ardından Federasyonumuzun ve Genel Merkezimizin belirlediği 30 kursiyer sertifikalarını almaya hak kazandı. Göreve geldiğimiz günden bu yana Mersin ve Türk futboluna faydalı olabilmek için birçok hizmet verdik. Bu kurs da bunlardan biri. 10 gün boyunca eğitimin gören ve kursu tamamlayan kursiyerlerimize bundan sonraki spor hayatlarında başarı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN SEÇER VE GÜLTAK’A TEŞEKKÜR

Kurs boyunca maddi ve manevi olarak desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e de teşekkür eden Başkan Bilir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, kurs öncesi ve kurs boyunca bizden desteğini esirgemedi. Kurs boyunca antrenman sahası, malzeme ve ekipman olarak Macit Özcan Spor Tesislerini TÜFAD Mersin Şubemize tahsis etti. Akdeniz Belediye Başkanımız Mustafa Gültak da kursumuzu ziyaret ederek bizlere destek oldu. Hem maddi hem de manevi olarak yanımızda olan ve Mersin Sporunun gelişmesi için elinden gelen tüm gayreti gösteren her iki başkanımıza da Mersin sporu ve TÜFAD Şubemiz olarak bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

EFSANELERİ UNUTMUYORUZ

Düzenlemiş oldukları TFF Grassroots C Antrenör Kursu’na bu yıl Mersin sporunun yetiştirdiği, Mersin İdman Yurdu’nun uzun süre kaptanlığını ve teknik direktörlüğühü yapan Levent Arıkdoğan ve Nasır Belci’nin isminin verildiğini de söyleyen Bilir, “Yaşayan ve kaybettiğimiz değerlerimize Mersin TÜFAD ailesi olarak her zaman sahip çıktık ve bundan sonra da çıkmaya devam edeceğiz. Bu sebeple TÜFAD Mersin olarak düzenlemiş olduğumuz her etkinliğimize, kursumuza ve seminerimize Türk ve Mersin sporuna hizmet etmiş duayenlerimizin ismini veriyoruz. Bu yıl da bu geleneğimizi sürdürdük ve kursumuza Mersin sporunun yetiştirdiği efsane futbolcu ve teknik adamlarımızdan Levent arıkdoğan ile Nasır Belci’nin ismini verdik. TÜFAD Mersin olarak yaşayan ve kaybettiğimiz değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. TFF Grassroots C Antrenör Kursu, kursiyerlerin ve eğitmenlerin birlikte kestiği pastanın ardından sona erdi. 

Haberin Diğer Fotoğrafları
 
Anahtar Kelimeler:Türkiye, Futbol, Federasyonu, (TFF), Türkiye, Futbol, Antrenörleri, Derneği’nin, ,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
Diğer Başlıklar

Miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması
Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 0,95ms