Bugün - 23 Nisan 2024 Salı
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

İçel’e kardeş darbesi: 1-1

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta 2 Mersin temsilcisinin karlı karşıya geldiği mücadele 1-1 bitti. Adana temsilcisi Ceyhanspor ile amansız bir şampiyonluk mücadelesi veren temsilcilerimizden İçel İdman Yurdu, evinde ağırladığı bir diğer temsilcimiz İdman Yurdu 1925 ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Spor Haberi - 20 Ocak 2020 Pazartesi - 13:17
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta 2 Mersin temsilcisinin karlı karşıya geldiği mücadele 1-1 bitti. Adana temsilcisi Ceyhanspor ile amansız bir şampiyonluk mücadelesi veren temsilcilerimizden İçel İdman Yurdu, evinde ağırladığı bir diğer temsilcimiz İdman Yurdu 1925 ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta sezonun ikinci yarısının ilk maçları oynandı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu evinde bir diğer Mersin temsilcisi İdman Yurdu 1925'i ağırladı. Mersin Stadyumunda oynanan maçın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlanırken ikinci yarıya İçel İdman Yurdu iyi başladı. Kırmızı-lacivertliler 55.dakikada Mehmet Şükrü Önder'in attığı golle 1-0 öne geçti. İçel İdman Yurdu'nun attığı gole İdman Yurdu 1925 67.dakikada cevap verdi. 1925, Mert Gün'ün penaltıdan attığı golle skora dengeyi getirdi. Maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından İçel İdman Yurdu 31 puanla 2. Sırada haftayı tamamlarken, İdman Yurdu 1925 ise 22 puanla 6. Sırada haftayı tamamladı.

BAŞ: “MERSİNLİLERİN DERS ÇIKARMASI LAZIM”

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, “Bu maçta 2 puan kaybettik. Bu dünyanın sonu değil. İkinci dönem maç seçme şansımız yok. Oynayacağımız her maç final niteliğinde. Mersin'de Mersin takımına 2 puan kaybetmemiz beklediğimiz bir sonuç değil. Dediğim gibi bu dünyanın sonu da değil. Her maça 3 puan parolasıyla çıkan takım 2 puan kaybetti. Bu maçta çıkarılması gereken çok ders var. Bu maçta hem Mersinliler'in hem de İçel İdman Yurdu'nun çıkaracağı dersler var. Bu derslerden çıkaracağımız sonuçlarla eksikliklerimizi düzelteceğiz. Önemli olan puan kayıplarından sonra yaptıklarındır. Kendi rakiplerimizle oynayacağımız maçlar var. İlk yarı orta saha biraz derli toplu ve ortada hareket ettik. İkinci yarı daha iyiydik. Değişiklik yaptık takım toplandı. Golü çok iyi zamanda bulduk. Lakin bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımlar bu kadar basit penaltı yaptırmamalı. Basit bir penaltıdan sonra tekrardan atak yaptık. Pozisyon üretebilirdik ama olmadı. Bu sene bizim hem içerde hemde deplasmanda oynadığımız rakipler bizlerden yatarak, zaman kaybettirerek puan almaya çalışıyor. İçel İdman Yurdu, BAL Ligi'nde futbol oynamak isteyen bir takım. Lakin bize oynayan her takımın yatması üzücü bir durum. Mersinli bir takımın süreye oynaması daha üzücü bir durum” dedi.

SALTIK: “İÇİMİZDEKİ İRLANDILARA RAĞMEN İPİ BİZ GÖĞÜSLEYECEĞİZ”

Maçın ardından sert bir açıklama yapan İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Dost görünür ama vurmak için elinden geleni yapar. Bugün sahada yine iyi bir oyun oynamaya çalışan İçel İdman Yurdu vardı. Karşısında ise oynatmayan sadece yatan. Dost görünür ama vurmak için elinden geleni yapar. Bugün bu maçta Mersin İdman Yurdu'nun neden bu hale geldiğini gördük. Başka söz yok. Çıksınlar aslan gibi oynasınlar. Ama yatmasınlar. Mersin İdman Yurdu bugün battıysa Mersinliler yüzünden batmıştır. Ben takımıma, teknik heyetime güveniyorum. Yönetim olarak takımımıza güvenimiz tamdır. 12'de 12 yapıp eze eze bu takım bu sene şampiyon olacak. İçimizdeki İrlandalılar'a rağmen sezon sonu ipi göğüsleyen taraf olacağız" ifadelerini kullandı.

KOÇ: “12’DE 12 YAPMAK İSTİYORUZ”

İdmanyurdu 1925 Teknik Direktörü Cemal Koç ise, "20 günlük bir kamp dönemi geçirdik. Fiziksel olarak çok iyi bir durumdayız. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Kardeşçe bir maç oldu. İyi bir oyun ortaya koyduk. İyi bir mücadele oldu. İçel İdman Yurdu'na kalan maçlarda başarılar diliyorum" dedi. Takımın bu sezonki hedefiyle ilgili soruya da içtenlikle yanıt veren deneyimli antrenör, "İdman Yurdu 1925 olarak kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. 12'de 12 yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

 
Anahtar Kelimeler:Spor, Toto, Bölgesel, Amatör, Lig, 5Grupta, 2, Mersin, temsilcisinin, karlı, kar,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Diğer Başlıklar

Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 0,86ms