Bugün - 29 Mart 2024 Cuma
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

BAL’DA İLK YARI SONA ERDİ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) ilk devre hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Spor Haberi - 19 Aralık 2019 Perşembe - 16:34
Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) ilk devre hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) ilk devre hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Gruptaki temsilcilerimizden İçel İdman Yurdu ile İdmanyurdu 1925 ilk devrenin son haftasında aldıkları sonuçlarla taraftarlarını üzerek, devre arası tatiline moraller bozuk girdiler. Meskispor ise son haftayı 3 puanla kapatarak az da olsa moralle devre arasına girdi.

İÇEL İDMAN YURDU, YOZGAT’TA ŞOK YAŞADI

Ligde yenilgisiz yoluna devam eden ve şampiyonluğun en büyük adaylarından olan temsilcimiz İçel İdman Yurdu, İlk yarının son maçında Sorgun Belediyespor’a konuk oldu. Rakibine 3-0 mağlup olan  İçel, hem ligdeki ilk yenilgisini aldı hem ligde bir maçta 3 golü birden ilk defa kalesinde gördü. Karşılaşmanın ilk yarısında İçel İdman Yurdu yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlanırken ikinci yarıya ev sahibi takım Sorgun Belediyespor hızlı başladı. 48, 66 ve 70.dakikalarda İdman Yurdu ağlarını sarsan Sorgun Belediyespor maçı 3-0 kazandı. İçel İdman Yurdu'nda kaptan Hurşit Velioğlu kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. İçel İdman Yurdu, Sorgun karşısında aldığı mağlubiyetle ligdeki ilk yenilgisini alırken sezonun ilk yarısını ise 30 puanla tamamladı.

İÇEL’DE KAMP TARİHİ BELLİ OLDU

İçel İdman Yurdu, 23 Aralık 2019 tarihinde Antalya'da topbaşı yapacak. Ligin ilk yarısını 2.sırada tamamlayan İçel İdman Yurdu'nda futbolculara 1 haftalık izin verildi. Ligin arasını iyi değerlendirmek isteyen kırmızılacivertliler, 23 Aralık 2019 tarihinde yeniden topbaşı yapacak. İçel İdman Yurdu, 14 gün sürecek kampı 6 Ocak 2019 tarihinde tamamlayarak Mersin'e dönecek. Kırmızılacivertliler ligin ikinci yarısının hazırlıklarının hazırlıklarını son rötuşlarını Mersin'de kendi tesislerinde gerçekleştireceği antrenmanlarla tamamlayacak.

SALTIK: “TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”

Ligin ilk yarısını değerlendiren İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, ilk yarının son haftasında Yozgat’ta beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Takımlarına güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Saltık, "Endişeye gerek yok. Futbolda her şey var. Biz 12 hafta yenilgi yüzü görmedik. Bazen iş kazaları olabilir. İlk mağlubiyetimizi aldık. Bundan sonraki süreçte daha da iyi olacağız. Devre arasını çok iyi geçirmek istiyoruz. İkinci yarıya daha da güçlenerek gireceğiz. Takımımız için en iyisini yapacağız. Kentinde bu doğrultuda yanımızda olmasını istiyoruz. Hep birlikte ligin sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

BAŞ: “İNANMAYAN VARSA GİDEBİLİR”

Yaptığı açıklamayla ligin ilk yarısını değerlendiren İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş ise, son haftada yenildikleri Sorgu maçı sonrası takım otobüsünde futbolcularına şampiyon olacaklarına inandığını ve bu yolda inanmayanların takımdan ayrılabileceklerini söylediğini ifade etti. Sezon öncesi taraftara söz verdiğini sezon sonunda takımı şampiyon yapıp, Mersin İdman Yurdu Meydanı'nda meşelaleri yakacaklarına inandığının altını çizen Baş, "Maçtan sonra takım otobüsünde futbolcularımla konuşma yaptım. Bazı yenilgiler zaferle sonuçlanır. Bu yenilgi bizim için zafer olmalı çocuklar dedim. Ben taraftara söz verdim. Bir yola çıktım. Sezon sonu Mersin İdman Yurdu Meydanı'nda meşaleleri yakmaya inanıyorum. Bu yolda bize inanmayan varsa gidebilir. Biz bu sene şampiyon olacağız. Bunu futbolcularıma söyledim" dedi.

 

MESKİ VE İDMANYURDU 1925 HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

İçel İdman Yurdu’nun şampiyonluk mücadelesi verdiği gruptaki diğer temsilcilerimiz İdmanyurdu 1925 ile Meskispor ise adeta hayal kırıklığı yarattı. İdmanyurdu 1925 ilk devreyi 21 puanla 6. Sırada, gruptaki bir diğer temsilcimiz Meskispor ise ilk yarıyı 14 puanla 10. sırada  kapattı. Bu iki takım 2. yarıda ligde kalmak için hem rakipleriyle hem de kendi aralarında çetin bir mücadeleye girecek. İlk yarının son maçında lider Ceyhanspor’a konuk olan İdmanyurdu 1925, oldukça vasat bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada rakibine 3-1 mağlup olarak ilk yarıyı yenilgiyle kapattı. Geçen seneki kadrosunu koruyamayan Meskispor ise ligin ilk yarısında adeta döküldü. İlk yarının son maçında evinde Adana temsilcisi Pozantı Gençlikspor'u konuk eden Meski, rakibini 2-1 mağlup ederek sezonun ilk yarıyı galibiyetle tamamladı. Ligde ikinci yarı heyecanı 19 Ocak 2020 tarihinde başlayacak.

 
Anahtar Kelimeler:Bölgesel, Amatör, Futbol, Ligi’nde, (BAL), ilk, devre, hafta, sonunda, oynanan, ,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
Diğer Başlıklar

Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”
Öz: “5 başlık altında 33 projemiz hazır, Toroslar için geliyoruz”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 1,20ms