Bugün - 28 Mart 2024 Perşembe
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

Önümüzü kesmek isteyenler var!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta Mersin’i temsil eden ve 3.Lig’e doğru emin adımlarla ilerleyen İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, bugüne kadar takım için 7 milyon TL para harcadıklarının altını çizerek, tüm destek çağrılarına rağmen Mersin’de bir lobinin bırakın destek olmayı, tam aksine İçel İdman Yurdu’nun başarısız olması için ve kentten destek görmemesi için çabaladığını ve kente ihanet edildiğini söyledi.

Spor Haberi - 11 Aralık 2019 Çarşamba - 13:47
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta Mersin’i temsil eden ve 3.Lig’e doğru emin adımlarla ilerleyen İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, bugüne kadar takım için 7 milyon TL para harcadıklarının altını çizerek, tüm destek çağrılarına rağmen Mersin’de bir lobinin bırakın destek olmayı, tam aksine İçel İdman Yurdu’nun başarısız olması için ve kentten destek görmemesi için çabaladığını ve kente ihanet edildiğini söyledi.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta Mersin’i temsil eden ve kentin ortak paydası konumunda 3.Lig’e doğru emin adımlarla ilerleyen İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Saltık, önemli mesajlar vererek kentin dinamiklerinin desteğini istedi.

“BUGÜNE KADAR 7 MİLYON PARA HARCADIK”

İçelspor’u aldıklarından bu yana takım için 7 milyona yakın para harcadıklarının altını çizen İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, kulübün Metin Saltık ve Saltık ailesinin değil, tüm Mersinlilerin kulübü ve ortak değeri olduğunun altını çizdi. Bugüne kadar kimseden ve hiçbir belediyeden tek kuruş destek görmediklerinden dert yanan Saltık, “Eğer efsane Mersin İdman Yurdu’nun canlandırmak istiyorsak el ele vermeliyiz. Biz tek başımıza bunun altından kalkamayız. Maddi olarak zaten kent dinamiklerinden destek görmüyoruz, bari iç saha maçlarında en azından protokol üyeleri maça gelip bize manevi açıdan destek olsunlar. Kent dinamiklerinden destek bekliyoruz ama bırakın destek olmayı bu takım yara alıp başarısız olsun diye takıma çelme takma takmaya çalışanlar var. Özellikle Mersin’de belli bir lobi İçel İdman Yurdu’nun başarısının önünü kesip başarısız olması için çaba gösteriyor. Bu kente ihanettir” şeklinde konuştu.

“DEVRE ARASINDA MUTLAKA TRANSFER YAPACAĞIZ”

Takımın gidişatı hakkında konuşan İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Ceyhan karşılaşmasında hem iyi oynadık hem de rakibimizi oynatmadık. 12.adam taraftarımızın desteği de bize itici güç oldu. Maçı kazandık. Önümüzde Yozgat maçı var. Yozgat maçını da kazanarak araya mutlu girmek istiyoruz” dedi. Transfer çalışmalarıyla ilgili soruları yanıtlayan Metin Saltık, henüz transferin gündemde olmadığını söyledi. Teknik Direktör İbrahim Baş’a transfer konusunda tam yetki verdiklerini kaydeden Saltık, İbrahim Baş’ın vereceği rapor doğrultusunda transferleri yapacaklarının altını çizerken iyi bir kamp dönemi geçirerek ikinci yarıya daha iyi başlamak istediklerini söyledi.

“BU TAKIM HEPİMİZİN TAKIMI. BU TAKIM KENTİN ORTAK PAYDASI”

İçel İdman Yurdu’nun Mersin’in ortak paydası olduğunu ve stadyuma gelen 10 bin seyirciyle bunun kanıtlandığını vurgulayan Saltık, “Bu takım hepimizin takımı. Bu takım kentin ortak paydası. Stadyuma gelen 10 bin seyirci bunu kanıtlamış oldu. Kenti yönetenlerin de artık bunu görmesi lazım. Yönetim olarak kendi cebimizden harcayarak bu noktaya kadar getirdik. Artık yalnız bırakılmak istemiyoruz. Protokol tribünümüz dolmalı. Buradan sizlerin aracılığıyla çağrı yapmak istiyorum. Gelin bir olalım. Bu takımı el ele 3.Lig’eçıkartalım. Protokol tribünümüzün dolması bizlere ekstradan güç verecek. Umarım bu çağrıya cevap verirler. Amacımız bu kente hizmet” dedi.

“BURAYA TOPLANMA AMACIMIZ İÇEL İDMAN YURDU”

İçel İdman Yurdu’nun antrenmanında, evinde ve deplasmandaki karşılaşmalarda yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür eden Saltık, “Hepiniz değerli zamanınızdan vakit ayırarak bu takıma emek veriyorsunuz. Buraya toplanma amacımız İçel İdman Yurdu. Bir araya gelirken bile eşimizden, çocuklarımızdan feragat ederek geldik. Bugüne kadar desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Siz değerli basın mensupları, taraftarlarımız ve kentimizin kenetlenip futbolcularımızla teknik heyete gereken desteği sunmasıyla bu yolun daha rahat bir şekilde 3.Lig olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

 
Anahtar Kelimeler:Spor, Toto, Bölgesel, Amatör, Lig, 5Grup’ta, Mersin’i, temsil, eden, 3Lig’e, doğ,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
Diğer Başlıklar

Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”
Öz: “5 başlık altında 33 projemiz hazır, Toroslar için geliyoruz”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 0,94ms