Bugün - 29 Mart 2024 Cuma
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

ASKF’DE İLK ADAY MEHMET YÜCE

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda seçim sürecine girildi. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçimler öncesinde Mersin Sporu’nun sevilen isimlerinden Mehmet Yüce başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Spor Haberi - 27 Kasım 2019 Çarşamba - 13:00
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda seçim sürecine girildi. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçimler öncesinde Mersin Sporu’nun sevilen isimlerinden Mehmet Yüce başkanlığa aday olduğunu duyurdu.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda seçim süreci başladı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimler öncesi spor camiasında başkanlığa adaylığı söz konusu olan birçok isim kulislerde konuşulurken, başkanlığa ilk olarak adaylığını açıklayan isim Mehmet Yüce oldu. Yüce yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda seçim sürecine girildi. Bu süreçte son yıllarda ciddi bir travma yaşayan ve her geçen gün kan kaybeden Mersin Sporu adına taşın altına elimi değil, gövdemi koymaya karar verdim. Tüm Mersin Sporunun ve Kamuoyunun huzurunda ASKF Başkanlığına adayım” dedi.  

 

DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ GEÇİYOR

 “Artık Mersin sporu adına değişimin zamanı geldi, geçiyor” diyerek açıklamasına başlayan Mehmet Yüce, “Bu değişimin yeni yüzler, yeni spor adamları, liyakatli yöneticiler, işi bilen yetkililerle olacağından da şüphem yok. Bu sebeple, sporun içinden gelen ve yıllarını spora adamış birisi olarak, yıllardır çalıştığım kurum aracılığı ile Mersin sporuna hizmet etmiş, kişilerle ve Mersin Sporunun bileşenleri ile yakın istişareler yapmış bulunmaktayım. Mersin sporunda yaşanan sıkıntıların da ne yazık ki bizzat yakından şahidiyim.  Belki şahit olduğum sorunların çoğunu kısa vadede çözüme kavuşturamak kolay olmayacaktır. Ancak ben zoru kolaya çevirmek için sorumluluk alıyorum. Mersin sporuna iz bırakmak adına adaylığımı açıklıyorum” dedi.

 

BİRLEŞTİRİCİ OLACAK KÜSKÜNLÜKLERE SON VERECEĞİZ

Başkanlığa seçilmesi halinde birleştirici rol oynayacak ve Mersin sporunda kangren haline gelen sorunlara çare üreteceklerini de belirten Yüce, “Çare üretirken de kimsenin adamı olmayacak, kimsenin adayı olarak da seçim yarışına girmeyeceğiz.  Mersin sporunun yeniden şaha kalkması için her kapıyı çalacak, ortak paydada fikir alış verişinde bulunacak, Mersin sporunu yeniden bir güç haline getirebilmek için büyüklerimizin tecrübelerinden, gençlerimizin de dinamizminden faydalanacağız. Sen, ben dönemine son vererek, biz olmayı başaracağız.  Şunu temin ediyorum ki Mehmet Yüce, Mersin Sporunun adayıdır. Gücünü, Mersin sporundan ve camiasından almaktadır” diye konuştu.

 

NASIL BİR YÖNETİM ANLAYIŞI OLACAK?

Açıklamasında yönetim anlayışı ile ilgili de bilgiler veren Yüce, “Bizim yönetim anlayışımız katılımcı, dinamik ve kısa vadede sorun çözebilecek bir iradeyi sergilemek olacaktır. Bu doğrultuda da ASKF Yönetimimizi her branştan Milli sporcuların bulunduğu kulüpçülerimizden oluşturacak, hep birlikte, her görüşe saygı duyan yeni bir yönetim anlayışını Mersin sporunda hakim kılacağız. Küskünlüklere son verecek, bütün olabilmeyi alışkanlık haline getireceğiz. Amatör sporlarda hizmet eden bütün kulüplerimize eşit mesafede olacak, Mersin merkezde ki kulüple, en uzak ilçede ki kulübe aynı mesafede olacağız. Hakkaniyet bizim çalışma prensibimiz olacak” ifadelerini kullandı.

 

BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ

Mehmet Yüce Başkanlığa adaylığını açıkladığı açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı; Bu adaylık sürecinde sizlerinde bizzat şahit olacağı gibi amatör spor camiasının birlik ve bütünlük içinde daha gür sesli ve daha etkili olabilmesi adına çaba sarf edeceğim. Şunu özellikle belirtmek isterim ki artık Mersin sporu için ‘ben’ değil ‘biz’ olacağız. Bütün olarak ASKF olacağız. Saygılarımla

 
Anahtar Kelimeler:Mersin, Amatör, Spor, Kulüpleri, Federasyonu’nda, seçim, sürecine, girildi, Önüm,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
Diğer Başlıklar

Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”
Öz: “5 başlık altında 33 projemiz hazır, Toroslar için geliyoruz”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 0,95ms